Grow it Čokoláda - min. trvanlivosť do 31.10.2021

Špecifikácia

Hodnotenie:zatiaľ nehodnotené (pridať hodnotenie)
  • Dostupnosť: nedostupné

Tento tovar je vypredaný u nás aj priamo u výrobcu. Nedá sa tak teraz objednať. Môžeme vás informovať, akonáhle bude produkt opäť dostupný. Stačí nižšie napísať váš email.
*

Určenie: Nezáleží na pohlaví

S uplynutým minimálnym dátumom trvanlivosti (do 31.10.2018) a predávané tak so zľavou.

Sada Grow it určite poteší každého pestovateľa aj pestovateľku. Táto krabička obsahuje všetko potrebné na vypestovanie vašej vlastnej čokolády. Stačí len zasadiť semienka do priložených kvetináčikov, zalievať a starostlivo sa o ne starať. Ak sa všetko podarí, už čoskoro môžete žať svoju vlastnoručne vyrobenú čokoládu. S týmto darčekom určite potešíte každého prírodomilca, pestovateľa i milovníkov sladkostí.

Rastliny môžete sadiť počas celého roka do vlhkého, ale nie močaristého kompostu, ktorý by nemal byť nikdy suchý. Semienka rozsaďte po komposte, kúsok od seba.

V ideálnom prípade ich môžete po vysiatí zakryť igelitovým vreckom a umiestniť na slnečné miesto pri teplote od 25 - 27 °C. Pri klíčení by mala byť vlhkosť okolo 90 %, pokiaľ väčšina nevyklíči čo trvá asi od 20 - 40 dní. Potom, čo rastliny povyrastú, odoberte vrecko a presuňte ich na dobré svetlo.

Rozsadzovanie mucholapiek vykonávajte až po tom, čo majú zhruba 3 - 4 pravé lístky. U láčikoviek to je v čase, keď už môžu byť ako dostatočne veľké samostatne rozdelené do kvetináčikov. pri rozsadzovaní dodržujte vzdialenosť 22 - 30 cm od seba, tak aby všetky mali dostatok svetla. Sadeničky rastú pomaly.

Mäsožravky majú rady chladnú periódu asi 3 mesiace počas roka, takže ich k začiatkom zimy presuňte na chladnejšie miesto (5-10 ° C), kým nezačne nový rast na jar. V tomto období by bol ideálny vonkajší skleník.

Parametre

Darčekové balenie
áno

Nová recenzia

*
*
*
*


    Nová recenzia

    *
    *
    *


      Menu

      Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.

      Viac informácií