Špecifikácia
- Značka: Sakai Aoki Hamono
- Farba: Čierna
- Kód tovaru: 07494, EAN: 4582226417900
- Dostupnosť: do 1-2 dni od objednania
Určenie: Nezáleží na pohlaví
Sakai Takayuki japonský kuchársky nôž s nepriľnavým povrchom Kurokage a ocele VG10, HRC 60-61, osemhranná rukoväť wengewood a bolster z byvolieho rohu, dĺžka čepele 190 mm.
Nerezová oceľ s kladivkovým vzorom Tsuchime s jadrom z ocele VG10. Nože Sakai Takayuki s nepriľnavým povrchom "KUROKAGE" sú potiahnuté fluórovou živicou. Táto vynikajúca technológia zabraňuje priľnutiu krájaných surovín na čepeľ a zároveň je dosiahnutá extrémna hladkosť povrchu noža. KUROKAGE je prekvapivo vývojovo pokročilejšia technológia, než prevedenie napríklad na známych nožoch MAC Non-Stick Coating. Je to preto, lebo kladivkovaná, konkávne vypuklá textúra na čepeli podporuje nepriľnavú funkciu a pretože jadro čepele je z prvotriednej nerezovej ocele VG10 s tvrdosťou 60-61 HRC, ktorá zaisťuje vynikajúce udržanie ostrie lepšie, než bežná chrommolybdénová nerezová oceľ nožov MAC. Bolster je vyrobený z rohu vodného byvola.
Japonský nôž Kengata GYUTO/Chef 190 mm sa vyznačuje tým, že chrbát noža a ostrie sa zužujú do špičky pre všestranné využitie mimoriadnej reznej sily. Krájanie, plátkovanie, čistenie mäsa, ovocia a zeleniny - nič nebude pre tento jedinečný nôž japonského tvaru problémom. Kuchársky nôž GYUTO je vďaka vyššie položenému hrotu, tiež vhodný na kolískové krájanie byliniek, zeleniny a orechov. Dlhá čepeľ a rukoväť Vám poskytne tú najlepšiu kontrolu pri rezaní a krájaní. Kengata Gyuto z ocele damasteel s jadrom z VG10 má dokonale vyváženú čepeľ s povrchovou úpravou Tsuchime (kladivkový povrch). Povrch dáva nožu nielen skvelý vzhľad, ale taktiež zabraňuje prilepeniu krájaného materiálu k čepeli.
Tento nôž je ručná práca - farby, dĺžky a profily ostria sa môžu mierne líšiť.