Nôž kuchynský Sakai Aoki VG10 Zelkova Kengata Gyuto 190 mm - strieborný-hnedý

Špecifikácia

Hodnotenie:zatiaľ nehodnotené (pridať hodnotenie)
  • Dostupnosť: do 1-2 dni od objednania
189,74 €
158,12 € bez DPH 20%

Darček zadarmo

Ku každému nákupu si budete môcť vybrať malý darček zadarmo. Nad 20 € a 80 € si budete môcť vybrať aj z drahších darčekov. Viac...

Poštovné zadarmo

Pri nákupe nad 100 € ponúkame doručenie zadarmo na adresu aj výdajné miesta. Dobierka za 1,5 €. Viac...

Určenie: Nezáleží na pohlaví

Sakai Takayuki je japonský kuchársky nôž z 33 vrstiev damaškovej ocele a jadra z ocele VG10, HRC 60-62, osemhranná rukoväť z dreva kapustovej & bolster z mahagónu, s dĺžkou čepele 190 mm.

Nože z tejto série sú vyrobené z 33 vrstiev nerezovej ocele - damasteel s jadrom z japonskej ocele VG10. Čepele sú extrémne ostré a jej jadro dosahuje tvrdosť okolo 60 HRC. Výborne drží ostrosť a pôsobí ľahkým a vyváženým dojmom. Rukoväte týchto nožov sú tvarované do tradičného osemhrannu z japonského dreva kapustového, ktoré je nositeľom japonskej tradície a histórie. Bolster (zakončenie rukoväte) je z mahagónového dreva, ktoré je odolnejšie a pevnejšie. Každý nôž je ručne brúsený pod uhlom 18 stupňov z každej strany, presne tak aby bola zaistená maximálna ostrosť. Vrelo odporúčame, aby ste sa sami presvedčili o vynikajúcom výkone a kráse týchto damaškových nožov.

Japonský nôž Kengata GYUTO/Chef 190 mm sa vyznačuje tým, že chrbát noža a ostrie sa zužujú do špičky pre všestranné využitie mimoriadnej reznej sily. Krájanie, plátkovanie, čistenie mäsa, ovocia a zeleniny - nič nebude pre tento jedinečný nôž japonského tvaru problémom. Kuchársky nôž GYUTO je vďaka vyššie položenému hrotu, tiež vhodný na kolískové krájanie byliniek, zeleniny a orechov. Dlhá čepeľ a rukoväť Vám poskytne tú najlepšiu kontrolu pri rezaní a krájaní. Kengata Gyuto z ocele damasteel s jadrom z VG10 má dokonale vyváženú čepeľ s povrchovou úpravou Tsuchime (kladivkový povrch). Povrch dáva nožu nielen skvelý vzhľad, ale taktiež zabraňuje prilepeniu krájaného materiálu k čepeli.

Tento nôž je ručná práca - farby, dĺžky a profily ostria sa môžu mierne líšiť.

Parametre

Materiál čepele
damašková ocel
Dĺžka - čepeľ (cm)
19
Dĺžka (cm)
36
Tvrdosť ostrie (HRC)
60-62
Hmotnosť (g)
170
Puzdro súčasťou
áno
Materiálové zloženie
ocel
Materiál
ocel
Krajina výroby
Japonsko Japonsko

Nová recenzia

*
*
*
*


    Nová recenzia

    *
    *
    *


      Menu